Home » Woordenlijst » Datingjargon » Peacocking

Peacocking


Uitspraak:

Definitie

Pauwen verwijst vaak naar flitsende kleding of gedrag van een man in een poging indruk te maken op een vrouw. Dit is afgeleid van de pauwvogel, die flamboyante pluimen gebruikt om de aandacht van de vrouwtjes in het gebied te trekken. De theorie gaat dat door de aandacht te vestigen op jezelf, het gemakkelijker wordt om vrouwen aan te trekken en te verleiden. Vaak wordt vertrouwen toegeschreven aan degenen die zich met dit gedrag bezighouden, omdat zij niet bang zijn voor hoe zij door anderen kunnen worden waargenomen; en vertrouwen wordt beschouwd als een veel voorkomende eigenschap die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen.

Als zorg niet wordt genomen, kan pauwen leiden tot belachelijk kijken en vrouwen afschrikken. Er moet voor worden gezorgd dat dit gedrag niet te extreem wordt. Het dragen van kleding en sieraden die in het oog springend is en uw status laat zien zonder er absurd uit te zien, is zeer effectief. Peacocking begint vaak een gesprek, wat het proces van het oppakken van vrouwen veel eenvoudiger maakt; het is echter het beste om vast te houden aan wat je weet. Door je unieke stijl te individualiseren, krijg je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar voel je je ook beter op je gemak, waar anderen rekening mee zullen houden.

Het doel is een moeiteloze look die zowel vertrouwen als conversatie inspireert zonder het uiterlijk te geven dat u te hard probeert. Peacocking wordt bereikt door een blik te formuleren en deze vervolgens op een scherpe, aangepaste manier na te streven die karakter en individualiteit demonstreert.

Voorbeeld

Brian had een reputatie bij zijn vrienden voor pauwen toen hij in het openbaar was. Van nature een man van weinig schaamte, zou Brian zijn bizarre gedrag versterken om de aandacht van nabijgelegen vrouwen te trekken. Hoewel hij lang was met opvallende blauwe ogen, perect haar en brede schouders, zag Brian nog steeds de behoefte om uit zijn karakter te handelen om de kans op het vinden van een partner te vergroten.

Vergis je niet, meestal deed Brian het goed met de dames, maar zijn vrienden vroegen zich altijd af wat er van zijn succes zou worden als hij zou stoppen met pauwen en zich gedragen zoals hijzelf.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.